ATTDER Konya’dan Teşekkür Plaketi

ATTDER Konya İl Başkanlığı dün bir toplantı gerçekleştirerek gündemdeki konuları ele aldı. Taşeronlaşma ve vardiya sistemi ile ilgili izleyecekleri yol haritasını belirleyen yönetim kurulu ”Taşeronlaşmanı ve vardiya sisteminin yararından çok zararının olduğunu ve sistemdeki kaliteyi düşüreceği” konusunda hemfikir oldu. Konu ile ilgili öncelikle il bazında gerekli kişiler ile görüşerek gerekli kamuoyu oluşturulmasına ve sonra basın açıklaması ve ses getirecek her türlü girişimde bulunacaklarını söyleyen ATTDER Konya İl Başkanı ”Bu sistemin vazgeçilmez unsurları biziz ve bizlerin fikri alınmadan böyle bir girişimde bulunmak işleyen çarkın bozulması demektir. Hizmet alımı ile att paramedik istihdamını değil KPSS yolu ile atama taraftarıyız” dedi.

Toplantı sonrasında komutada telsizde görev yapan meslektaşımız ATT Mehmet DUYAR’a periferde çalışan arkadaşlarımıza olan yaklaşımı ve sahada sıkıntıyı minimum hale getirmesi sebebiyle ve sahada çalışan arkadaşların taraflı tarafsız takdirini kazanması sebebiyle bir teşekkür plaketi verildi. Plaketi takdim eden ATTDER Konya il Başkanı ” İşini yapa insanlar bazen kötü niyetli kişilerce eleştirilse de her zaman takdir edilir. Bugün burada bir adım attık ve takdir edilen bir arkadaşımıza yine meslektaşlarımız adına bir teşekkür ettik. inşallah bundan sonra her ay belirlediğimiz bir arkadaşımıza teşekkür ederek mutlu ederiz. işinin hakkını veren herkese burada Mehmet DUYAR öncülüğünde şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim dedi. Plaket takdiminden sonra ATTDER Yönetimine teşekkür eden meslektaşımız Mehmet DUYAR ” bugün davet edilerek sahadaki birlik beraberlik adına düşüncelerime başvurulmasına ve bu başlayan harekkette ilk akla gelen isim olmama çok sevindim ve onur duydum. Tüm ATTDER Konya İl Yönetimine teşekkür ediyorum. Yüreğinize sağlık diyorum. Takdir edenden de etmeyenden de Allah razı olsun” dedi.