Nevşehirde ATT ve Paramedik Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 22-28 Mart tarihleri arasında kutlanan Acil Tıp Teknisyenleri haftası dolayısıyla Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi.
Düzenlenen programın açılış konuşmasını Müdür Vekili Salim Genç yaptı. Program daha sonra 112 tanıtım filmi, 112 KKM Öğrenci Sorumlusu Mustafa Yücel’in ve Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin’in konuşması ile devam etti.
Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Nevşehir İl Başkanı Süleyman Gökşin, “78 milyon insanımıza ülkemizin dört bir yanında 7 gün 24 saat her türlü sıkıntıya, strese, coğrafi engellere rağmen fedakarca görev yapan, zaman zaman darp edilen, zamanla yarışıp hayat kurtarmaya giderken kendi hayatından olan acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerinin, meslek ortak paydasında buluşup birlik beraberlik ve dayanışma ortamının sağlandığı bir 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası ile burada bulunmaktayız. Bizler dün olduğu gibi bugün de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Kurtarılacak hayatlar adına hepinize teşekkür ederim. Acil tıp teknisyenleri teknikerleri günümüz kutlu olsun.” diye konuştu.

f