Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.

Kurulduğu günden beri mesleğimizi ve meslektaşlarımızı başarı ile temsil etmenin yanı sıra acil sağlık sisteminin sorunlarının çözümüne de katkı sağlayan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak meslektaşlarımıza daha iyi ve etkili hizmet verebilmek için sizlerin üye olarak destek olması büyük önem taşımaktadır. Meslektaşlarımızın üyelik işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Yönetim Kurulumuz tarafından Mobil Aidat Sistemine geçilmesi kararı alınmıştır.

Dernek Tanıtım Filmi

Kimler Üye Olabilir ?

Acil Tıp teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Tüzüğüne göre;

• Sağlık meslek lisesinden mezun olan Acil Tıp Teknisyenleri ve meslek yüksek okulundan mezun olan İlk ve Acil Yardım – Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri – Acil Tıp Teknikeri – Paramedik  bölümü mezunları derneğe üye olabilir.
  • Sağlık meslek liselerinde “Acil Tıp Teknisyeni” bölümünde meslek branş öğretmeni, meslek yüksek okullarında Ambulans ve acil bakım teknikerliği bölümü öğretim elamanları ve öğretim görevlileri üye olabilir.

Başvuru ilk yönetim kurulu toplantısında karara bağlanır.

attderuyelik-01

Online Üyelik Formu

Ad Soyad

Çalıştığınız Kurum