telefon
Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.

Kurulduğu günden beri mesleğimizi ve meslektaşlarımızı başarı ile temsil etmenin yanı sıra acil sağlık sisteminin sorunlarının çözümüne de katkı sağlayan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak meslektaşlarımıza daha iyi ve etkili hizmet verebilmek için sizlerin üye olarak destek olması büyük önem taşımaktadır. Meslektaşlarımızın üyelik işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Yönetim Kurulumuz tarafından Mobil Aidat Sistemine geçilmesi kararı alınmıştır..

Altta dernek üyeliği yazan bölüme: Telefon Numaranızı, Adınızı Soyadınızı girin, Üye Kayıta Tıklayın, Gelen cevaba EVET yazıp gönderin ATTDER’ e kolayca üye olun!

Kimler Üye Olabilir ?

Acil Tıp teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Tüzüğüne göre;

• Sağlık meslek lisesinden mezun olan Acil Tıp Teknisyenleri ve meslek yüksek okulundan mezun olan İlk ve Acil Yardım – Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri – Acil Tıp Teknikeri – Paramedik  bölümü mezunları derneğe üye olabilir.
  • Sağlık meslek liselerinde “Acil Tıp Teknisyeni” bölümünde meslek branş öğretmeni, meslek yüksek okullarında Ambulans ve acil bakım teknikerliği bölümü öğretim elamanları ve öğretim görevlileri üye olabilir.

Başvuru ilk yönetim kurulu toplantısında karara bağlanır.

Mobil Aidatla Üye Olmak İstemeyenler Alttaki işlemleri gerçekleştirerek üye olabilir

İki Adet Fotoğraf
Üye Aidat Banka Dekontu
Üyelik Formu ( online doldurabilirsiniz )

Dernek yıllık üyelik aidatı ücreti: 45 TL’ dir

Hesap No:
İş Bankası Kordon Şubesi (3420)
Hesap Numarası: 1270920
IBAN:TR040006400000134201270920

Ücret Ödenti Dekontunuzu ve Resminizi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği

ADRES: İsmet Kaptan mahallesi 1362 sokak. No: 10 Kat:1 Daire.2 – 35210 Çankaya -KONAK /İZMİR adresine yollayınız.

Bilgi almak için;

Ekrem Özdemir