2.Altın Ambulans Sağlık Ödülleri Oylaması 9 Şubatta Başlıyor!

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” 2015 Aday oylaması 9 Şubat’da başlıyor.

Konu hakkında açıklama yapan ATT DER Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK; ” Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarı hikayeleri ile İstanbul’da 1. düzenlediğimiz altın ambulans sağlık ödüllerini bu yılda aynı coşku ve heyecanla kutlamak istiyoruz. Biz 112 acil sağlık çalışanları olarak; yıllardır özveri ile kar kış demden halka sağlık hizmeti sunmak adına çalışıyor. Bu fedakar çalışmaları sürdürürken kimi zaman eğlenceli kimi zaman çok acı anıları yaşamaktayız. İşte bizde altın ambulans sağlık ödülleri ile acil sağlık hizmetleri çalışanlarının fedakarlıklarını kamu oyuna yansıtarak farkındalık oluşturmaya çalışıyor ve başarılı meslektaşlarımızı ödüllendirmek istiyoruz”. dedi.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak her yıl verilecek olan ” Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” 22-28 Mart haftası içerisinde kazananlara verilecektir.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve komisyon tarafından oylamaya girmeye hak kazanan adayları 9 Şubat 2015 tarihi itibari ile www.altinambulans.org sitesinden oylayabilirsiniz.

Oylama sonucu her kategoride 1. olan adaylara ödülleri 22-28 Mart tarihleri arasında önceden duyurulacak bir düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde verilecektir. Aynı zamanda juri özel ödülleri takdim edilecektir.

2014 YILINDA DÜZENLENEN 1.ALTIN AMBULANS’IN KAZANANLARI

fatiherkan