ATTDER’den Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’a Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği, Sağlık Bakan Yardımsısı Agah Kafkas ile görüştü.

Görüşmeye; Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Başkanı Yaşar Gökbayrak, Başkan Yardımcısı Murat Keskin, Genel Sekreter Ekrem Özdemir, Denetim Kurulu Üyesi Osman Nuri Kundakcı, Halkla İlişkiler ve İletişim Komisyonu Başkanı Mehmet Gökçe Belligün, Ankara İl Temsilcisi Kadir Ay tarafından oluşturulan heyet katılarak Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verilirken aynı zamanda yaşanan sıkıntılar da dile getirildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas genç ve dinamik bir grubu karşısında görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek sivil toplum kuruluşu olarak yaptığımız çalışmaları destekledi.

Kafkas; 112′nin sağlık sitemindeki önemini vurguladı. Gelinen durumda Acil tıp teknisyenlerinin büyük rolü olduğunu belirtti.

Görüşmede Attder Başkanı Yaşar Gökbayrak, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinde en fazla personelin acil tıp teknisyenleri olduğunu, yeni meslek grubu olduğunu dile getirdi. Acil tıp teknisyenlerinin mesleki sorunlarını dile getiren Gökbayrak, Dernek çalışması olarak ATT’lerin sorunlarını içeren dosyayı Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’a verdi.

Paylaş