İstanbul EKG Eğitimleri Tamamlandı

Mezuniyet sonrası eğitimleri ile üyelerine mesleki bilgi kazanımını amaçlayan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği yıllardır verdiği EKG eğitimlerine bir yenisini daha ekleyerek İstanbul’da eğitim verdi.

ATTDER İstanbul İl Temsilciliğini tarafından Avrupa ve Anadolu yakasında farklı günlerde düzenlediği EKG eğitimi sona erdi.İstanbul 112 Acil hekimi Dr.Olgun Koray DEMİRCİ tarafından verilen eğitim katılımcıların memnuniyetleriyle tamamlandı.

Her gün bambaşka hayatlara misafir olup tıbbi bilgi ve birikimlerini hastalarına başarılarla aktaran meslektaşlarımızın eğitime gösterdikleri ilgi bizlere amaçlarımızdan birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşattı.Gerek il içinden gerekse il dışından gelen katılımcılar bizleri yalnız bırakmadı.

Eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım belgeleri verilerek ilgilerinden dolayı teşekkür edildi.Ayrıca eğitim organizasyonunun başından beri bizleri yalnız bırakmayarak destek olan eğitmenimiz Sayın Dr.Olgun Koray DEMİRCİ’ye ATTDER İstanbul İl Temsilciliği tarafından plaket verilerek tüm katılımcılar adına teşekkür edildi.
Eğitimden duydukları memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar bu tür mezuniyet sonrası eğitimlerinin devam etmesi gerektiğini belirterek,dernek olarak yaptığımız çalışmaların sürekliliği temennilerinde bulundular.Bizde ATTDER İSTANBUL İL TEMSİLCİLİĞİ olarak; organizasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine teşekkürlerimizi sunuyor,tüm katılımcıların başarılarının devamını diliyoruz.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir