22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü Şiir ve Kompozisyon Yarışması

YARIŞMANIN KONUSU:

22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri Günü nedeniyle,Acil Tıp Teknisyenleri Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan “Bir Nefes,Bir Hayat” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasıdır.

YARIŞMANIN AMACI:
Ülkemizde Acil Tıp Teknisyenliği Bölümü1996 yılında açılmış olup ilk mezunlar 2000 yılında verilmiştir. Şu an 45 binden fazla Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın Acil Tıp Teknisyenliği öğrencisi bulunmaktadır.
Acil sağlık sisteminde yetişmiş ve nitelikli personel gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri arasında birlik,beraberlik ve mesleki dayanışma ortamının sağlanması amacıyla 22 Mart tarihi Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin öncülüğünde “Acil Tıp Teknisyenleri Günü” olarak kutlanmaktadır.
Bu yıl 2.si kutlanacak olan Acil Tıp Teknisyenleri Günü nedeniyle Acil Tıp Teknisyenleri Derneği tarafından meslektaşlarımızın duygu,düşünce ve hissiyatlarının yansıtılamasına imkan tanımak
KATILIM ŞARTLARI
1)Yarışmaya katılacak olan eserlerin daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir.
2)Şiirlerde biçim sınırlaması yoktur.
3)Kompozisyonlar 1000 kelimeyi geçmemelidir.
4)Başvuru yalnızca internet üzerinden [email protected] adresinden yapılacaktır.
5)Yarışma sonuçları 22 Mart 2012 tarihinde açıklanacaktır.
6)Yarışmada dereceye giren eserlerin tüm telif hakları Acil Tıp Teknisyenleri Derneği’ne aittir.