Acil Tıp Teknisyenleri Günü Adana’da Coşku ile kutlandı

Acil tıp teknisyenleri günü Adana’da çeşitli programlar ile kutlandı. Program Adana hekimevide saat 13:30’da başladı. Program da ATT DER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK açılış konuşması ve ardından Acil Tıp Teknisyeni Eğitimlerine Genel Bakış konulu sunumu yaptı.

Daha sonra sırası ile Adana İl Ambulans Servisi Başhekimi ve Acil ve Afet Hizmetleri Şube Müdürü Sn.Dr.Mehmet GÜL ATT’ler gününü kutladı ve acil tıp teknisyenleri’nin sağlık sistemindeki önemimden bahsetti. Adana İl Ambulans Servisi Başhekim Yardımcısı Sn.Dr.Figen DURU’da Adana 112 de Acil tıp teknisyenleri eğitimleri hakkında bilgi verdi. Adana Seyhan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Bölüm Öğretmeni Ayşe Sevgi KARA Sağlık Meslek Liselerinde Acil Tıp Teknisyenliği Programında Yenilikler isimli sunumunu gerçekleştirdi ve son olarak ATT DER Arge Komisyonu Başkanı ve Hatay Temsilcimiz Osman Nuri KUNDAKÇI söz aldı ve Acil Tıp Teknisyeni olmak konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Plaket ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından panel sona erdi. Panel sonrası panele katılan meslektaşlarımız ile akşam yemeği ve eğlence programına katılım sağlandı. Adana’da yapılan programa emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Acil Tıp Teknisyenleri Günümüz kutlu olsun.

ATT DER Yönetim Kurulu