Antalya EKG Paneli Tamamlandı

Ekg Antalya panelimiz 21 Ocak 2009 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Olbia Konferans salonunda çok değerli eğitimcilerimiz Akdeniz üniversitesi öğretim görevlisi, Acil tıp uzmanı Feride Çalışkan Tür ve Dr Bamsi Tür’ün katılımlarıyla çok başarılı bir panele imza atmış bulunmaktayız.
Panele 120 kişi katılmış olup, panel katılanlar eğitimden çok memnun ayrıldıklarını söylediler. Panelimizde Ekg ve kardiyak distritimler işlenmiş olup bu konular özellikle kardiyak hastaya yaklaşımlarda ve ön tanılarda son derece önemlidir.
Yaşatılan her can yeşeren binlerce ümittir sözünden çıkarak, her şey hastalarımızın tekrar sağlıklarına kavuşması ve bizlere görevimizi en iyi şekilde yapıp yattığımızda hayatımızın muhasebesini yaparak vicdanımızın bize verdiği rahatlıkla yola devam edeceğiz. Panelimize katılan ve emeği geçen meslektaşlarımızı bir kere daha kutluyor, bu eğitimlerimizi tüm illerde iller de görmek istediğimizi bir kere daha belirtiyoruz.