Att Günü İzmir Kutlama Yemeği Yapıldı

Att Günü İzmir Kutlama Yemeği Yapıldı

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri haftası etkinlikler kapsamında kutlamalar birçok ilde devam etti.25 Martta İzmir de yapılan kutlama yemeği aslında bu günün ne kadar özel olduğunun en güzel ifadesiydi.Özenle hazırlanmış güzel bir program karşıladı bizleri.
ATTDER İzmir İl temsilciliğinin hazırlamış olduğu davetin ev sahipliğini yapan ATTDER genel başkanı sayın Yaşar GÖKBAYRAK Acil Tıp Teknisyenlerinin dünü,bugünü ve yarınını anlatırken gururlanmamak elde değildi.Kendini meslektaşlarının sorunsuz bir çalışma ortamının oluşmasına adamış,kendi kimliğini soyutlamış ve tüm meslektaşlarının kimliğini hakkaniyet doğrultusunda temsil etmenin verdiği cesaret ve azmi gördüğüm başkanımız neden mesleğimize sahip çıkmamız gerektiğinin en anlamlı örneğiydi.

Geceye İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı sayın Dr.Turhan SOFUOĞLU,İzmir İl Ambulans Servisi Başhekimi sayın Dr.İbrahim TUĞLU,Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü sayın Dr.Okan ÖZMEN katılarak Acil Tıp Teknisyenlerinin bu özel gününü kutladı.Dr.Turhan SOFUOĞLU yaptığı konuşmada tüm Acil Tıp Teknisyenlerinin mesleklerine sahip çıkmaları gerektiğini belirterek,yarına daha umutla bakan taze bir meslek olarak vazgeçilmez konumumuzu yineledi.

Ayrıca tüm Acil Tıp Teknisyenleri adına ATTDER genel başkanı sayın Yaşar GÖKBAYRAK’a İzmir 112 baskılı altın rozet takarak günü taçlandırdı. Kendisine ise ATTDER tarafından meslektaşlarımıza vermiş olduğu destek ve yardımlarından dolayı plaket verilerek geceye minnettarlık duygusu damgasını vurdu.

Bir Acil Tıp Teknisyeni olarak;bu coşkulu geceye katılmanın ayrıca gurur ve mutluluğunu yaşadığımı belirtmek istiyorum. İzmir de ki meslektaşlarımın misafirperverliklerini,hazırlamış oldukları kutlamanın güzelliğini görmek ayrı bir mesleki ve kişisel tecrübeydi benim için.Gecenin oluşumunda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunar,kutlamalarımızın her yıl artan bir coşkuyla geçmesini temenni ederim.
ATT Şerife Katırcıoğlu

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir