Att Haftasının Finalini Şanlıurfada Yaptık

Şanlıurfa, Acil Tıp Teknisyenleri haftası kutlamalarına tamda şanına yakışan bir final yaptı. ATTDER Şanlıurfa İl Temsilciliğinin hazırladığı program kapsamında 28 martta çevre illerden gelen meslektaşlarımızla birlikte tarihi zenginliklerle dolu Urfa‘da eğlenceli bir yolculuğa çıkıldı.

Görülmeye değer bu altın şehirde tarih adım adım sergileniyordu adeta. Keyifli bu yolculuğun ardından bizler için hazırlanmış olan sıra gecesine geçildi.Yöreye ait olan bu muhteşem eğlence farklı kültürleri bir araya getirerek birlik ve beraberliğin yer,mekan ve uzaklık dinlemeden kurulan en sağlam köprü olduğunu açıkça gözler önüne serdi.Yöresel yemeklerin lezzeti,ortamda ki samimiyetin tadıyla birleştiğinde gecenin kutlama havası kültürel bir esintiye dönüştü.

Bu güzel şehirde beni en çok etkileyen şey dostluğun,fedakarlığın ve mesleğe duyulan bağlılığın buluşmasından doğan mutluluktu.Şanlıurfa da ki kutlamalara katılmak için Mardin’den yola çıkan arkadaşlarımız trafik kazası geçirmiş,şükür ki kaza maddi hasarlı olarak atlatılmıştır.Buna rağmen gelmekten vazgeçmeyip ,farklı bir araçla Şanlıurfa’ya gelip kutlamalara katılmışlardır.Tüm meslektaşlarına örnek olacak bu fedakarlık için kendilerine teşekkür ediyor ve tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Bu özel haftayı muhteşem bir finalle kapatan,il dışından gelen meslektaşlarını en iyi şekilde ağırlayan ATTDER Şanlıurfa İl Temsilcisi Att.Fidan KURT ve İdris Ademoğlu’na ve katılan meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyoruz.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir