Hatay EKG Eğitimi ve Kültür Gezisi Programı Tamamlandı!

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği olarak 24-25 Temmuz 2010 Tarihlerinde Medeniyetlerin buluştuğu şehir Hatay’da düzenlemiş olduğumuz EKG Eğitimi ve Gezi programı tamamlanmıştır.
Acil Tıp Uzmanı Aydın Deniz KARATAŞ tarafından Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz eğitime il dışından ve Hatay bölgesinden olmak üzere 50 sağlık Çalışanı’nın katılımı ile gerçekleştirildi. 25 Temmuz 2010 günü Hatay Gezi programı tamamlandı saat 09.00’da başlayan gezi Akşam 17.00’da sona erdi. Gezi programı dahilinde Hatay Arkeoloji Müzesi, St. Piere Kilisesi, Habib-i Neccar Camii’nin gezilmesi sonrası Harbiye’de öğle yemeği yenildi daha sonra Samandağına hareket eden grubumuz Çevlik sahili ve Titus tüneli ve kaya mezarları gezdiler. Eğitim ve gezi sonrası alınan geri bildirimlerde katılımcıların eğitimden beklentilerinin karşıladığı ve yeni eğitimlerde tekrar bir arada olmak istediklerini belirttiler.
Eğitimin düzenlenmesinde ATT DER’e olan desteklerinden ötürü Sn. Dr. Aydın Deniz KARATAŞ hocamıza, İl Afet Müdürü Sn. Mustafa Halil Yücelen’e Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Sn. Dr. Akın Bulduklu’ya, Sağlık Eğitim Şube Müdürü Sn. Kerim Emiroğlu, Sağlık Sen Hatay İl Başkanı Feleytun GÖNÇ ve eğitim boyunca bana destek olan Necla TEKE ve Mustafa Serhat TAŞKAN’ a sonsuz teşekkür ederim.

Osman Nuri KUNDAKÇI
ATT DER Hatay İl Temsilcisi