Hatay İl Sağlık Müdürü ATT DER Temsilciliğini kabul etti.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kiremitçiye Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Hatay temsilciliği tarafından ziyarette bulunuldu.

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Dr. Mustafa Kiremitçi ATT DER Hatay İl temsilcisi ve dernek üyelerini makamında kabul etti. ATT DER Hatay İl Temsilcisi Osman Nuri KUNDAKÇI tarafından İl Sağlık Müdürü Kiremitçiye Acil tıp teknisyenleri Derneği’nin çalışmaları, düzenlemiş olduğu eğitim ve sempozyumlar, dernek olarak Hatay’da yaptıkları faaliyetler konusunda bilgiler verildi. Kundakçı; ATT DER olarak Türkiye deki Acil Tıp Teknisyenlerini, ülkemizde de ve yurt dışında temsil eden tek dernek olduklarını ifade etti.
112 Acil yardım siteminde ve hastane acil servislerinde çalışan Acil tıp teknisyenlerinin yaşamış olduğu sorunlar Dr. Mustafa Kiremitçiye iletildi. Görüşmede Hatay ilinde ambulans sürücülüğü görevinin 2012 itibari ile acil tıp teknisyenlerine de verileceği ve 112 ekibinin tamamen sağlıkçılardan oluşturulacağı il sağlık müdüründen alınan bilgiler arasında yer aldı.
Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Hatay İl Temsilcisi Osman Nuri KUNDAKÇI yapılan görüşmeden dolayı memnuniyetlerini belirti ve Dr. Mustafa Kiremitçiye görevinde başarılar diledi… 13.12.2011

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir