Kahramanmaraş İl Başkanlığımızdan İl Sağlık Müdürü Ziyareti

Kahramanmaraş’ta görev yapan Acil Tıp Teknisyenleri tarafından yeni kurulan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Dr. M.İlker ÇİTİL’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Kahramanmaraş İl Başkanı Att. Hakan ESKİOĞLU ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Dr. M. İlker ÇİTİL’e olan dernek ve eğitim panelleri,sosyal organizasyonlar gibi 2013 için planlanan proğramlar hakkında bilgiler verildi.
Acil tıp teknisyenleri derneği olarak öncelikli hedeflerimiz arasında Erken Emeklilik ve Uzaktan Eğitimle Acil Tıp Teknikerliği Ön Lisans bölümü eğitimi hakkı verilmesi için çalışmalarımızın ve görüşmelerimizin devam ettiği bildirildi.

Acil Tıp Teknisyenlerinin çalışma koşulları hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Acil Tıp Teknisyenlerinin özveriyle çalıştığını vurgulayan Dr.M. İlker ÇİTİL, Sağlık Personelinin özellikle sahada karşılaştığı zorlukların aşılmasında İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman takipçisi olduklarını ve sorunların çözülmesi noktasında gerek İl düzeyinde gerekse Bakanlığımız düzeyinde her türlü girişimi yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Derneğin İlimize hayırlı olmasını ve olumlu faaliyetlerde bulunmasını temenni eden Dr. M. İlker ÇİTİL, Sağlık alanında faaliyet gösteren bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak Acil Tıp Teknisyenleri adına çeşitli faaliyetlerin planlanması ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında ileriye yönelik işbirliği içinde çalışmak istediklerini ifade etti.

ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız