ATT DER Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu Kuruldu

İş sağlığı ve iş güvenliği bakımından önemli riskler taşıyan çalışma alanlarından biri de Sağlık Hizmet Alanı’dır. Sağlık çalışanlarını HIV- AİDS, Hepatit-B (HBV), Hepatit-C (HCV) enfeksiyonları, tüberküloz gibi birçok bulaşıcı hastalık taşıyan vatandaşımıza hizmet vermektedir. Sağlık çalışanlarını bekleyen tehlikeler arasında sadece hastalık değil kimyasallar, Psikolojik faktörler ciddi çalışan sağlığı sorunları arasında yer almaktadır. Yapılan son iş doyum anketlerine göre sağlık çalışanları yaptıkları işten dolayı mutlu değillerdir. 112 Acil Sağlık Hizmeti çalışanlarının çalışan sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde aktif rol alabilmek için ATTDER Çalışan Sağlığı Ve Güvenliği Komisyonu Görevine başlamıştır.

Komisyonumuz 112 çalışanlarının, çalışan sağlığı ve güvenliği konusunda çalışmalar yürütecektir. Bu çalışmalarda siz değerli meslektaşlarımızın da katkılarına ihtiyacımız var. Komisyonumuzla beraber illerde bu çalışmanın yürütülmesi için  iş sağlığı ve güvenliği konusunda tecrübe ve bilgilerinizi bekliyoruz.  İş güvenliği teknikeri, İş güvenliği uzmanı olan meslektaşlarımızın bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz. yolladığınız e-posta’da İsim Soyisim,Ünvan, Bulunduğunuz şehir ve telefon numaranızı  [email protected] adresine yollamanız yeterli olacaktır.

– Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu –

Komisyon Başkanı : Fidan KURT  (İş Güvenliği Teknikeri )

Komisyon Başkan Yardımcısı: Aysel DURSUN  ( İş Güvenliği Uzmanı )

Komisyon Başkan Yardımcısı: Suzan Irmak TUNÇ ( İş Güvenliği Teknikeri )