Osmaniye’de Bulunan Meslektaşlarımızın Sorunları İl Sağlık Müdürüne İletildi

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Osmaniye il Başkanımız Mehmet Emin ÇUHADAR İL Sağlık Müdürü Dr.Mehmet CİNGÖZ’ ü makamında ziyaret etti.

İl Başkanımız tarafından derneğimiz hakkında bilgi verildikten sonra acil sağlık sistemi hakkında gündeme ilişkin konular konuşuldu.22 mart  Acil Tıp Teknisyenleri günü programı için Osmaniye’de yapılacak olan faaliyetlerden Osmaniye İl Sağlık Müdürü DR Mehmet CİNGÖZ ‘den desteklerini istedi .

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet CİNGÖZ ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti ve  her konuda desteklerinin olacağını ifade etti. Acil Tıp Teknisyeni Meslektaşlarımızın Osmaniye de görevlerini icra ederken yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında fikir alış verinde bulunuldu.

İl Başkanı Çuhadar yapmayı planladıkları eğitim ve sosyal organizasyonlardan bahsetti. Görüşme de 112 Acil yardım sisteminde ve hastane acil servislerinde çalışan Acil tıp teknisyenlerinin yaşamış olduğu sorunlar Sayın Dr.Mehmet CİNGÖZ’e iletildi sorunların çözümü konusunda çalışma yapacaklarının sözü alındı.

ATT DER Osmaniye İl Başkanı  Mehmet Emin ÇUHADAR, derneğimize ve çalışmalarımıza  sıcak bakan,  bizden desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Sayın Mehmet CİNGÖZ’e teşekkür ederim dedi.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş