ATTDER Tunceli İl Başkanlığı Yönetimini Oluşturdu

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği (ATT DER) 14 Aralık 2012 tarihinde yaptığı genel kurul sonrasında genel merkez yönetim kurulunu belirlemiştir.

ATTDER Tunceli İl Başkanlığı yönetim kurulunu belirledi.

İl Başkanı Yağız Abdül Gengoru yeni dönemde yönetim kurulumuzla birlikte, Tunceli’de bulunan acil tıp teknisyenlerinin tüm sorunlarını dinleyeceklerini, sorunları üst mercilere ileteceklerini, att’lerin için birlik beraberlik ve dayanışmaları için sosyal organizasyonlar mesleki gelişim için Eğitimler düzenleyeceklerini belirtti.

Yağız Abdül Gengoru meslektaşlarımız için çalışmalarının hızlandığını dernek ve İl Başkanlığımız olarak meslektaşlarımız adına ve lehine önemli hedeflerimiz üzerine yoğunlaştık dedi.

ATTDER Tunceli İl Başkanı Yağız Abdül Gengoru Yönetimini şu isimlerden oluşturdu.

İl Başkanı: Yağız Abdül Gengoru
İl Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma):Berkay Yakar
İl Başkan Yardımcısı (Öğrenci işleri):Gizem Doğan
İl Başkan Yardımcısı (Eğitim İşleri): Mehmet Görgülü
İl Başkan Yardımcısı (Sosyal İşler): Mine Gidil

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş