ATTDER Çanakkale İl Başkanlığından İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Çanakkale İl Başkanı İsmail Köse İl Başkan Yardımcıları Mücahit Gezer, Işın Akıncı, Mehmet Oğuz, Reyhan Alaca’dan oluşan ekip Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal KUBAT, Müdür Yardımcısı Dr.Nihat TAŞDOĞAN ve 112 Şube Müdürü Dr.Kamil Şükrü KABAŞ’ı ziyaret etti.

Ziyarette ATTDER Çanakkale olarak yapılan çalışmalar, gerçekleştirilmek istenilen faaliyetler, Çanakkale’de çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Görüşmede; ATTDER Çanakkale İl Başkanı İsmail Köse; “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Çanakkale’de çalışan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal KUBAT acil tıp teknisyenlerinin acil sağlık sistemindeki önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Nihat TAŞDOĞAN ve 112 Şube Müdürü Dr.Kamil Şükrü KABAŞ ise ATTDER’e ilimizde müdürlük bünyesinde yapılan çalışmalara destek olunacağı belirtildi.

ATTDER Çanakkale olarak bundan sonraki tüm faaliyetlerinde İl Sağlık Müdürlüğü ile koordine çalışılması planlandı.

Çanakkale EKG Eğitimi Tamamlandı

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş