ATTDER Aydın’dan Örnek Proje

ATTDER Aydın İl Başkanlığı tarafından sosyal faaliyetler kapsamında organize edilen ilk yardım eğitimlerin ilki gerçekleştirildi.

ATTDER Aydın İl Başkan Yardımcısı (Eğitimden Sorumlu) ATT Sevil Akdemir ve ATT Seçil Bayram Aydın Huzurevi çalışanlarına ilk yardım eğitimi verdi.

25 kişilik 2 grup halinde eğitime katılan huzur evi çalışanlarına teorik eğitimin yanı sıra maketler üzerinde pratik uygulama eğitimi de verildi. Eğitime katılan huzurevi çalışanları, huzurevi sakinlerinin yaş grubu göz önüne alındığında verilen eğitimin çok faydalı olduğunu belirterek memnuniyetini dile getirdi.

Ayrıca eğitimin sonunda 112 acil çağrı hattının hangi durumlarda aranması gerektiği konusunda da çalışanlar bilgilendirildi.

Eğitim konusunda açıklama yapan ATTDER İl Başkan Yardımcısı Sevil Akdemir: ATTDER Aydın İl Başkanlığı olarak meslektaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz mezuniyet sonrası eğitimlerin yanında halkımıza yönelik ilk yardım eğitimleri ile de halkımızda ilk yardım bilincinin oluşturulmasını hedefliyoruz. Eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Haber fotoğrafları için tıklayınız

Paylaş