ATTDER İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulunu Belirledi

Bildiğimiz üzere 14 Aralık 2012 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında Genel Merkez Yönetim Kurulu belirlenmiştir. Yeni dönemde de mesleğimiz adına yeni kazanımların elde edileceği vurgulanmıştır.
İzmir’de yönetimi oluşturup çalışmalar başladık.

Bu meslek sevdalısı arkadaşlarımızla birlikte İzmir’de bulunan öncelikli Acil Tıp Teknisyeni arkadaşlarımız ve tüm sağlık çalışanları ile birlik beraberlik içerisinde mesleğimizin gelişmesi için durmadan çalışacağız.

Aynı zamanda bu birlik beraberliği oluşturup korumak adına birçok organizasyon yapacağız. Acil tıp teknisyenleri ve teknikerleri birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmelidir. Bu duruşu bozmak isteyenlere dik duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz.

Biz İzmir yönetim kurulu olarak Kamuda ve özelde çalışan meslektaşlarımızın ve sağlık meslek lisesindeki öğrencilerimizin tüm sorunlarını sıkıntılarını isteklerini dinleyip çözüm bulma konusunda çalışmalarda bulunacağız diye konuştu.

İl Başkanı Mesut Yıldız yönetim kurulunu şu isimlerden oluşturdu.

İl Başkanı Mesut Yıldız
İl Başkan Yardımcısı Adem Altun (Teşkilatlanma)
İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız (Eğitim)
İl Başkan Yardımcısı Arzu Kılınç (Öğrenci Faaliyetleri)
İl Başkan Yardımcısı Eren Yumuk (Sosyal İşler)

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş