Osmaniye Milletvekilinden Komutaya ATT Günü Ziyareti

AKP Osmaniye Milletvekili Suat ÖNAL ve İl Başkanı Emir Hasan ARSLANTAŞ Acil Tıp Teknisyenleri Haftası nedeni ile, komuta kontrol merkezine ziyaret.

AKP Osmaniye Milletvekili Suat ÖNAL ve İl Başkanı Emir Hasan ARSLANTAŞ ATT Haftası olması nedeniyle komuta kontrol merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete ATTDER Osmaniye İl Başkanı Mehmet Emin Çuhadar ve başkan yardımcısı Tahsin Avşar eşlik etti.

AKP Osmaniye Milletvekili Suat ÖNAL komutada çalışanların günlerini kutlarken, acil tıp teknisyenlerine karanfil dağıttı.

ATTDER İl Başkanı Mehmet Emin Çuhadar vekilimizin ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, dernek hakkında bilgi vererek, mesleğimizin herkes tarafından tanınması ve birlik beraberliğimiz açısından günümüz çok önemli diye konuştu.

Çuhadar, “Mesleğimiz adına birlik ve beraberliğin gerçek anlamına kavuştuğu bu özel günde, bu güne anlam kazandıran bütün meslektaşlarımızın Acil Tıp Teknisyenleri Gününü kutluyor, kurtarılacak hayatlar adına bütün meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Paylaş