ATTDER Adana İl Başkanlığından Sağlık Müdürüne Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanlığı, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER İle Görüştü.

Görüşme’de Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanı Süleyman YILDIRIM,Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sultan Korkmaz DÜZLER,Yönetim Kurulu Üyelerinden Abdullah EBCİM,Belkıs ASLAN,Seyfettin SARIASLAN katıldı.

Özellikle Hastane Öncesi Acil Sağlık Sisteminin Önemli Bir parçası Olduklarını İleten Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanı Süleyman YILDIRIM,mesleğimiz genç ve dinamik meslek grupları içerisinde yer almaktadır.En iyi şekilde hizmet sunabilmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz açıklamalarında bulundu.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği’nin vizyonu,misyonu ve amaçları hakkında bilgi veren YILDIRIM,Derneğin Adana Kolunda Yapmış Oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Acil Tıp Teknisyenleri Başta olmak üzere,Tüm Sağlık çalışanları için çaba sarfettiklerini ileten YILDIRIM,Her bir sağlık çalışanı bizim için çok kutsal ve çok önemli,Bizler tüm arkadaşlarımızın yanındayız dedi.

Yapılan Eğitimler,Düzenlenen etkinlikler ve amaçlanan projeler hakkında bilgi veren YILDIRIM,Adana Derneğimizin en aktif ve etkin illerin başında geliyor,bizler her zaman mesleğimizi bir adım daha ileriye götürmek için aktif projeler hazırlıyoruz,bu konuda durmadan çalışıyoruz dedi.

Yapılan Görüşmeden Oldukça Memnun Olan Adana İl Sağlık Müdürü Dr.Ahmet ÖZER, Genç Arkadaşlarımızın çalışması oldukça güzel,onları böyle gayretli gördükçe biz çok mutlu oluyoruz,her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarına Destek Veriyoruz Dedi.Ziyaretten Oldukça memnıun olduğunu birkez defa ifade ederken,Her konuda arkadaşlara Destek vereceklerini ifade etti.
Son Olarak Acil Tıp Teknisyenleri haftasına dikkat çeken Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanı Süleyman YILDIRIM,Adana Olarak 28 Mart’ta Organizasyon yaptıklarını ifade etti,Görüşme Gün Davetiyesi’nin verilmesiyle son buldu.

Paylaş