ATTDER Gaziantep’den İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Gaziantep İl Başkanı Ramazan Narcı, Eğitim Sorumlusu İlknur Bedir ekip Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette ATTDER Gaziantep olarak yapılan çalışmalar, gerçekleştirilmek istenilen faaliyetler, Gaziantep’de çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Görüşmede; ATTDER Gaziantep İl Başkanı Ramazan Narcı; “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Gaziantep’de çalışan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Narcı; Acil Tıp Teknisyenleri Derneği hakkında ve Gaziantep’de yapılması planlanan hedefler konusunda bilgi aktardı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Gaziantep İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök acil tıp teknisyenlerinin acil sağlık sistemindeki önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

Paylaş