ATTDER’den Aydın Vali Yardımcısına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK ve Aydın İl Başkanı Feyza Duygu ÖRSÇELİK Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin ÇİFTÇİ’yi ziyaret etti.

Yapılan Konuşma da Acil Tıp Teknisyenleri Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK, dernek olarak amaçlarını, ATTDER’ in ülke genelinde faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verilirken Aydın İl Başkanlığı tarafından Aydın’da yapılması planlanan projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
ATTDER Genel Başkanı Yaşar GÖKBAYRAK mezuniyet sonrası eğitimler ve çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmaların yanında sosyal projelere de önem verdiğini belirterek bu konuda işbirliği yapabiliriz dedi.

Aydın İl Başkanı Feyza Duygu ÖRSÇELİK ise; yaptıkları eğitimler,sosyal aktiviteler, planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Aydın İl Başkanlığı olarak tüm sağlık çalışanlarının ortak sesi olmak, iyi ve kaliteli bir hizmet vermek için çalıştıklarını açıklayan ÖRSÇELİK, aynı zamanda vatandaşlarımıza da ilk yardım hakkında bilgi vermek için çalışmalar içerisinde olduklarını, başlangıç olarak ‘’Huzurevi personeline yönelik İlkyardım Eğitimi’’ verdiklerini ve Aydın Belediyesi ile işbirliği içerisinde İlkyardım Eğitimlerine devam edeceklerini kaydetti.

Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Hayrettin ÇİFTÇİ, sosyal projelerde gereken yardımların yapılacağını ve destekleyeceklerini ifade etti.

Paylaş