Teşekkürler İstanbul

Bizler bu meşakkatli yola belki bir sivil toplum kuruluşunun öncülüğünde çıktık. Fakat ismi yada konumu ne olursa olsun bu yolda birlikte azimle yürümenin gururunu her zaman üzerimizde hissettik. Acil tıp teknisyenleri derneği bizler için sadece bir mesleğin temsilcisi değil hedeflerimize,amaçlarımıza ve başarılarımıza yol açan,ışık tutan bir eldi aynı zamanda.

Mesleki sahiplik duygusunu bizlere aşılayan büyük bir aileydi. Attığımız her adımı,arkamızda siz değerli meslektaşlarımızdan aldığımız güç ile büyük bir özveri,gayret ve emek hamuruyla yoğurup,besleyip attık. Hayatımızın belki de en önemli anlarını bu hedef doğrultusunda bir yön ve anlama kavuşturduk. Çoğu zaman ailelerimize, eşlerimize,çocuklarımıza ve dahi kendimize ayırdığımız vakitlerimizi bile mesleğimizin üzerimize sinen ciddiyet ve önemlilik duygusuna teslim ettik. Bu kadar önemli bir mesleği ifa etmenin,gelişip sağlamlaşmasına katkıda bulunabilme gayreti içinde olmanın ve bu yolda böylesine büyük yürekli, fedakâr insanlarla birlikte yürümenin tarifsiz gururunu yaşadık.

22-28 Mart tarihleri arasında ülkemizin dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanan Acil Tıp Teknisyenleri günü bizlere, hedeflerimizden birine daha ulaşmanın haklı gururunu yaşatmıştır. Özel kamu demeden mezun arkadaşlarımızın bu özel günü benimsemesi, okullarda ki kutlamalarda öğrencilerimizin mesleklerini bu denli sahiplenmesi geleceğe bırakılan emanete sahip çıkılacağının en büyük göstergesidir.

Kutlama etkinlikleri kapsamında 25 Mart 2013’te İstanbul da gerçekleştirdiğimiz yemeğe gösterilen ilgi tüm yorgunluğumuzun üzerine başarının ulaşılması güç huzurunu serpmiştir. Yüzlerde ki tebessüm, yüzlerimizde umut dolu bakışların ev sahipliğini yapmıştır. Yıl boyunca yorucu bir maratonun karmaşasında fedakârca görev yapan meslektaşlarımızın ve mesai arkadaşlarımızın bu özel güne kattıkları anlam kelimelerin kifayetsiz kaldığı, duyguların boğazımıza düğümlendiği görülmeye değer eşsiz bir tablo oluşturmuştur.

Birlik ve beraberlik çatısı altında gerçek anlamına kavuşan kutlama yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran,başta yöneticilerimiz olmak üzere,tüm sivil toplum kuruluşlarına,mesai arkadaşlarımıza ve en önemlisi kendileri için hazırlanan bu özel geceye katılan değerli meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Yıllar önce bir avuç idealist meslektaşımız olmasaydı belki de biz Acil Tıp Teknisyenlerinin böylesine anlamlı ve özel bir günü olmayacaktı. İsimler unutulup,silinip gidecektir bir gün elbette. Lakin mesleğimize bırakılan bu tarih, yıllar boyu ilk gün ki tazeliğinde artarak devam eden bir heyecanla kutlanacaktır.Acil Tıp Teknisyeni mesleğinin tanıtılması,geliştirilmesi ve bugünlere getirilmesine büyük emek ve fedakarlık gösteren o değerli meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Acil Tıp Teknisyenleri Derneğine üye olmak bir yana, katetiği zorlu maratonda beraber yürüyebilmek bizler için bir onurdur.Daha büyük başarılara imza atmak için, aynı azim ve dürüstlük penceresinden hep birlikte bakmak umuduyla…

ACİL TIP TEKNİSYENLERİ DERNEĞİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI…

Paylaş