ATTDER’den AK Parti Genel Merkezine Ziyaret

ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak,  Bursa İl Başkanı Hasan Bozok, Adana İl Başkanı Süleyman Yıldırım, Başkan Yardımcısı Sultan Korkmaz Düzler, Ankara İl Başkan Yardımcısı Nurcan Göker’den oluşan heyet Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

112 çalışanlarına erken emeklilik çalışmaları kapsamında daha önce MHP ve CHP ile görüşen ATTDER, 22 Mart Acil tıp teknisyenleri haftası kapsamında yoğun gündemden ötürü görüşemediğimiz Ak Partiye ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede ülkemizde acil sağlık hizmetlerinin gelişimi hakkında bilgi verilirken ATT DER’ in faaliyetleri ve projeleri de gündeme geldi. 112 çalışanlarının 5510 sayılı yasa kapsamına alınarak fiili hizmet zammından faydalanması gerektiği belirtildi.

ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak “112 çalışanları zor şartlar altında görev yapmaktadır. Saldırıya uğrayarak darp edilen, ambulans kazaları sonucu hayatını kaybeden meslektaşlarımız var. Ayrıca bulaşıcı hastalıklar açısından da son derece riskli bir görev yapıyoruz. 112 çalışanları da erken emeklilik hakkından faydalanmalıdır” dedi. Gökbayrak ATT DER tarafından hazırlanan 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi dosyasını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya sundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ”Acil sağlık çalışanları son derece zor şartlarda görev yapmaktadır” diyen Soylu ‘5510 sayılı kanuna ilişkin teklifinizi Merkez Yönetim Kurulunda gündeme getireceğini ifade etti.
ak parti ziyaret 1 [box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş