ATT DER Siirt İl Başkanlığından Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Siirt İl Başkanı Eda Leventoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Veysel Danış, 112 çalışanlarının taleplerini iletmek ve sorunlarına çözüm arayışı bulmak için İl Sağlık Müdür Yardımcısı M.Şakir Özer’e ziyarette bulundu.

Ziyarette İl Başkanı Eda Leventoğlu Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilirken Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin faaliyetleri, hedefleri ve projeleri konusunda da bilgi verildi. Eda Leventoğlu; Acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi

İl Sağlık Müdür yardımcısı M.Şakir Özer’e Acil tıp teknisyenleri derneği ve çalışmalarında bahsedildi. Yapılması planlanan eğitim ve organizasyonlarda il sağlık müdürlüğünün desteği istendi. Sağlık Müdür yardımcısı M.Şakir Özer ziyaretten duyduğu memnuniyetin dile getirdi. Genç ve dinamik bir meslek grubu olması aynı zamanda acil sağlık sisteminde ATT’lerin önemini vurgulayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi. M.Şakir Özer; İl Sağlık Müdürümüzün onayıyla yapılacak her türlü çalışmada destek verileceğini ve acil sağlık sisteminin gelişimi için her türlü olumlu fikre açık olduğunu ifade etti.

Paylaş