Aliye’mizi Unutmadık, Unutmayacağız!

6 Nisan 2009 Tarihin’de Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde devrilen askeri araçta yaralanan askeri alıp, Adana’daki hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans Kozan İlçesi Hakkıbeyli köyü yakınlarında karşı yönden gelen kamyonla çarpışmıştı.Kaza sonrasında Ambulans Şöförü olarak görev yapan,Acil Tıp Teknikeri Aliye AKAR Hayatını kaybetmişti.

Kazanın üzerinden 4 Yıl geçti,ama meslektaşımız bir an olsun bile aklımızdan çıkmadı ve çıkmayacak.Bugün Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanlığı, Aliye’nin mezarı’na giderek, Aliye’yi ve Ailesini yalnız bırakmadı.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Adana İl Başkanı Süleyman YILDIRIM, yaptığı konuşma’da bizler kutsal bir meslek grubu içerisindeyiz. Kendi canımızı tehlikeye atıp,bir insanı hayata döndürebilmek,yardıma ihtiyacı olan insanlara el uzatabilmek için her şeyi,her tehlikeyi göze alarak mesleğimizi icra etmeye çalışan melekler ordusuyuz dedi.

Tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın bizler için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen YILDIRIM,Aliye arkadaşımız can kurtarmaya giderken canından olan Görev Şehidimizdir.Allah kendisinden Razı Olsun. Aliye’nin her zaman kalplerinde olduğunu dile getiren YILDIRIM,her sene Aliye’mizi çeşitli organizasyonlarla anacağız ifadelerinde bulundu.

Görev Şehidimizin Ailesi,bu etkinlikten duyduğu sevinci dile getirirken,Aliye’mizin arkadaşları buraya gelerek,bizlerin acısına ortak oldular onlardan Allah Razı Olsun ifadelerinde bulundu.

Resimler için Tıklayınız

Paylaş