ATT DER Sivas’da 112 Gecesi Düzenledi

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Sivas il Başkanlığı tarafından 112 Acil Sağlık Hizmeti çalışanları’nın moral ve motivasyonu için 112 gecesi düzenledi.

Düzenlenen geceye Sivas İl Sağlık Müdürü Dr.Bahattin İlter ve Müdür yardımcıları, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü ve İl Ambulans Servisi Başhekimi katıldılar. Geceye ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak ve Sivas İl Yönetiminde büyük emeği olan eski Sivas İl Başkanı Abdullah Baltacı’da katılarak Sivas’da bulunan meslektaşlarını bu özel gecede yalnız bırakmadı.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Genel başkanı gecede bir konuşma yaparak dernek çalışmalarından bahsetti. Yaşar Gökbayrak ” Acil Tip Teknisyenlerinin kendi üst bölümleri olan ilk ye Acil Yardim Teknikerliği bölümününde eğitim almak istediklerini ifade etti. Acil Tip Teknisyenleri Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, “Mesleki kariyerin sadece ön lisans lisansla sınırlandırıldığı bize dar gelen bu kalıpları kırarak lisans ve yüksek lisans bölümlerinin de hayata geçtiği bir meslek gurubu olmak istiyoruz” bu amaçla çalışmalarımız sürüyor dedi. Yaşar Gökbayrak konuşmasına dernek olarak başardıkları kazanımlardan ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti.

Gece’de söz alan İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter; ” Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Sivas il başkanı ve yönetimine teşekkürlerimi sunarım. Daha önce bu tarz ciddi katılımlı bir 112 gecesi olmamıştı umarım bu gece bir örnek oluşturur dedi. Dernek çalışmalarını takdir ettiğini belirten Dr. Bahattin İlter Sivas il yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Gecede daha sonra söz alan ATT DER Sivas İl Başkanı Abdurrahman Soybaş” bu gecede buraya gelerek bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim ” dedi. Derneğin Sivas’da yaptığı çalışmalardan ve gelecekte planlanan organizasyonlardan bahseden Abdurrahman Soybaş; ” Bu gece bizim için bir ön hazırlık oldu dedi önümüzdeki aylarda bu şekilde ciddi katılım talebi olursa Sivas’da bir EKG eğitimi düzenlemeyi planladıklarından bahsetti. Pasta kesim töreni ve plaket sunumları yapılan gecede acil sağlık çalışanları doya doya eğlendiler.

Resimleri görmek için buraya tıklayınız

Paylaş