ATTDER Edirne’den İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Edirne İl Başkanı Metin Atik, Sami Tosun, Derya Altuntaş, ve Durhan Yakın ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Turgut Çalışkan ve Acil Şube müdürü Erhan Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ATTDER Edirne olarak yapılan çalışmalar, gerçekleştirilmek istenilen faaliyetler, Edirne’de çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar, eğitimler, diğer kuruluşlarla bir arada çalışmalarda ortak hareket etme, Müdürlüğümüze Bağlı entegre çalışan istasyonların yemek ile ilgili konuları ve sorunları dile getirildi.

Görüşmede; ATTDER Edirne İl Başkanı Metin Atik; “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Edirne’de çalışan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr.Turgut Çalışkan Acil tıp teknisyenlerinin acil sağlık sistemindeki önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız”. dedi

İl Sağlık Acil Şube Müdürü Erhan Turhan ise belirtilen sorunları en kısa sürede çözmek için çalışmalara başlayacağını ifade ederek ilimizde yapılan çalışmalarda derneğimize destek olacağını belirtti.

edirne

Paylaş