Aydın Nazilli SML’de ATT Günü Panelinin Ardından

29 Mart 2013 tarihinde, Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezinde ATTDER Aydın’ın düzenlemiş olduğu, Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı Acil Tıp Teknisyenleri Haftası Kutlama Programına;
İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Sayın Dr. Ramazan TOZLUCA, ATT DER Genel Başkanı Sayın Yaşar GÖKBAYRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Faruk ERCAN, Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birim Sorumlusu Sayın Dr. Aysun CANER, İlçe Sağlık Grup Başkanı Sayın Dr. Hakan DERİCİ, İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr. Fikri ÖZÇETİN, Nazilli Devlet Hastanesi Tedavi Hizmetleri Müdürü Sayın Nesrin ÖNDER, İlde bulunun bütün Sağlık Meslek Liseleri öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Programda, ATTDER Aydın tarafından, bütün Sağlık Meslek Liseleri arasında yapılan ‘Acil Tıp Teknisyeni’ konulu kompozisyon yarışmasına katılan tüm öğrencilere katılım ve başarı belgesi verilirken, ilk üçe giren öğrencilere de altın, gümüş ve bronz olmak üzere madalyaları takdim edildi.

Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Erol YATAĞAN; Yapmış olduğu konuşmada, insan hayatının en hassas olduğu zamanlarda canla başla çalışan, hasta ve yaralıları hayata döndürmeye çalışan, bu kutsal mesleğin çalışanlarının, mezunlarımızın ve uğurda eğitimlerini sürdüren sevgili öğrencilerimizin ve onları yetiştiren öğretmenlerimizin gününü kutluyorum dedi.
YATAĞAN, konuşmasına, Acil Tıp Teknisyenleri Derneğini Yakından takip ettiklerini ve Genel Başkan Yaşar Gökbayrak gibi isimlerin kendi okullarından mezun olmasının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

YATAĞAN, programdaki emeklerinden dolayı,Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Sayın Dr. Oben DÖNDÜ, Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birim Sorumlusu Dr. Aysun CANER, ATTDER Genel Başkanı Sayın Yaşar GÖKBAYRAK, ATTDER Aydın İl Başkanı Sayın Feyza Duygu ÖRSÇELİK, ATTDER Aydın İl Başkan Yardımcısı Sayın Sevil AKDEMİR ve ATTDER Öğrenci Komisyonu Başkan Yardımcısı Sayın Mert GÜLER ‘e teşekkürlerini belirtmek adına plaketlerini takdim etti.

Programda, sinevizyon gösterileri, ‘’komuta kontrol merkezi istasyon ve vaka canlandırması’’ adlı skeç, koro gösterisi ve müzik gösterileride ATT öğrencileri tarafından yapıldı.
Yine öğrencilerin oynamış olduğu Kafkas Dans Gösteriside salondaki izleyenleri eğlendirmeyi geride bırakmadı.

ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak yaptığı konuşmada, ben bu okuldan mezun oldum, mezun olduğum bu okulda olmaktan ve böyle böyle bir panelde yer almaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.
Mezun meslektaşlarımızın sorunlarıyla ilgilendikleri kadar, öğrenci kardeşlerimizin sorunlarının çözümü adına Öğrenci Komisyonumuzun getirdiği sorunları, problemleri MEB’e çözüm önerilerimizle birlikte sunduklarını söyledi.

ATTDER Aydın İl Başkanı Feyza Duygu Örsçelik, öğrencilerin kendileri için çok değerli olduğunu ve her zaman onların yanında olduğunu belirtti.

Paylaş