Balıkesir 112’ye Geçmiş Olsun Dileklerimizle

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde silahla vurulan bir yaralı Bigadiç Devlet Hastanesi’ne getirildi.  Buradaki müdahalesinin ardından yaralı Balıkesir’e sevk edildi. Yaralı şahsın hemşire olan eşinin de bulunduğu ATT Tuğba Özlen yönetimindeki 10 HH 138 plakalı Bigadiç 112 ambulansı, Bigadiç’ten Balıkesir’e seyir halindeyken ilçe çıkışında tali yoldan ana yola çıkan Enes D.’nin kullandığı 10 0 7708 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada ambulansın içindeki Erkan Karameşe isimli yaralı şahıs hayatını kaybederken, eşi hemşire Zuhal Karameşe, ATT Tuğba Özlen, ATT Kübra Ayvaz, PRM Ayşe Öztürk, ve doktor İrfan Görutku yaralandı.

Yaralılar başka ambulanslarla olay yerinden alınarak Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan ambulans sürücüsü ATT Tuğba Özlen’in kolunun koptuğu, Zuhal Karameşe ve Kübra Ayaz’ın sağlık durumunun ciddi, Ayşe Öztürk’ün sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
———————————————————————————————————

ATTDER Balıkesir İl Başkanı Aşkın Alkaya’dan aldığımız bilgiye göre; ambulans sürücüsü ATT Tuğba Özlen”in kolunun ampute olduğu ve ameliyata alıdığı, Dr İrfan Görutku’da çene faktürü, ATT Kübra Ayvaz’ın ameliyattan çıktığı servise alındığı, Prm Ayşe Öztürk  ve hasta yakını Hemşire Zuhal Karameşe’nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

ATTDER Balıkesir İl Yönetimi ve ATTDER Yönetim Kurulu olarak, kazada hayatını kaybeden hemşire eşi Erkan Karameşe’ye Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralanan meslektaşlarımıza, Balıkesir 112 ailesine  geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ATTDER