ATTDER Kayseri’den Türk Sağlık Sen Ziyareti

ATTDER Kayseri Yönetim Kurulu tarafından Türk Sağlık Sen Kayseri Şubesi ziyaret edildi. Ziyaret ATTDER Kayseri İl Başkanı Enes ERKEN, İl Başkan Yardımcıları Süleyman BOZDEMİR ve H.Zahid YILDIRIM ile Yönetim Kurlu üyesi Eyyüp UZUN tarafından gerçekleştirildi.

Türk Sağlık Sen Kayseri Şubesi Başkan Yardımcıları Hürriyet Gürsel ATASU, Saadettin YILMAZ, Kamil ÜNAL, Ahmet BAYRAK Mehmet AKKOCA ve TSS 112 Delegesi ALpay İYİGÜN tarafından karşılandı.

Acil Tıp Teknisyenleri ve tüm sağlık çalışanlarının sorunlarından bahsedildi. Dernek olarak çalışmalarımız, hedeflerimiz ve bu konuda ortak hareket edebileceğimiz noktalar konuşuldu. Bize her sağlık personeline oldukları gibi Acil Tıp Teknisyenlerinin de bu spesifik mücadelelerine yardımcı olacakları ve imkanlarıyla destek olacaklarını ilettiler.

Ayrıca böyle bir dernekleşmenin Kayseri’de örgütlendiğini bilmediklerini ve bu açıdan bizleri tebrik ettiklerini ifade ettiler. Bir saat kadar süren görüşme her iki taraf açısından da olumlu geçti.