Zeus Yacht

Günlük ve haftalık yat gezisi yapmak isteyenler için Zeus Yacht Acil Tıp Teknisyenleri Derneği üyelerine indirim yapacaktır. Protokol gereği Zeus Group Yachtıng Real Estate Agent , geçerli olan şirket fiyatlarından yatla haftalık ve günlük turlarda %10 indirim uygulanacaktır.

Zeus Yacht ; %100 Para İade Garantisi : Firmamız prensipleri doğrultusunda bazı yat isimlerinde kod isimler kullanılmıştır. Fakat yukarıda gösterilen fotoğraflar ve teknik bilgiler kesinlikle kiralanacak olan yata aittir. Herhangi bir yalnış bilgi verilmesi, veya tur başlangıcında yukarıda belirtilen yattan farklı bir yat sunulması durumunda, firmamız %100 para iadesi yapmayı garanti eder.

Yat Kiralama Fiyatına Dahil Olanlar : Kiralanan yatın belirtilen tarih aralığında, personeli ile birlikte kullanımı, günlük 4 saat seyir için yakıt giderleri, teknedeki ekipmanların kullanımı, çarşaf ve nevresim takımları, havlular, kullanma suyu, aşçılık ve servis hizmetleri, temizlik, Türk Karasuları’nda transitlog, vergi ve liman bağlama ücretleri, tekne sigortası (kişisel seyahat sigortasını kapsamaz.)

Yat Kiralama Fiyatına Dahil Olmayanlar : Yiyecek ve içecekler, yabancı karasularında liman masrafları ve çıkış ücretleri, havalimanı & liman transferleri, opsiyonel su sporları, isteğe bağlı kara turları.

Yiyecek ve İçecekler :

• Tam pansiyon farkı kişi başı günlük, lüks menü için € 25, delüks menü için € 35.

• Limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekleri içeren her şey dahil menü, kişi başı günlük + € 25.

• Çocuk indirimleri, 0 – 6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50.

• Misafirlerimiz istedikleri takdirde kendi kumanya alışverişlerini yapabilirler. Bu durumda da aşçılık ve servis yine personelimiz tarafından yapılmaktadır.

• Her şey dahil içecek menüsü satın almak istemeyen misafirlerimiz, mavi yolculuk öncesi kendi içeceklerini temin edebildikleri gibi, kendilerine verilen bir liste üzeriden seçim yaparak içecek siparişlerini verebilmekte ve fatura karşılığında ödeme yapabilmektedirler. Bu durumda direk süpermarket fiyatları ile ödeme yapılırken firmamız tarafından herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

İletişim

Sadettin DRAMALI
532 547 42 56
Zeus Yacth-Real Estate Agent CEO
[email protected]

Çıldır Mh. 158 Sk. İlayda Apt. No:27/6- 48700 Marmaris/TURKEY

Paylaş