ATTDER Gaziantep 112 Çalışanlarının Sorunlarını Başhekimliğe Aktardı

ATTDER Gaziantep İl Başkanlığı 112 Başhekimi Orhan Balyemez’i makamında ziyaret etti. Görüşmede Başhekim Yardımcısı Oğuzhan Mor’da hazır bulundu.

Görüşmeye ATTDER Gaziantep İl Başkanı Ramazan Narcı ve İl Başkan Yardımcısı İlknur Bedir katıldı. Yapılan görüşmede istasyon ziyaretlerinde çalışan personellerin sıkça kaldığı sıkıntılardan bahsedildi.

 Ziyarette;
1. ASH yönetmeliğine göre yemek ihtiyacımızın karşılanması istedik.
Bununla ilgili başhekimliğe dilekçe yazılmasını ve bunu müdürlüğe göndereceklerini söyledi.

2. ATT’lerin sürücülük yapması konusunda arkadaşlarımızın sıkıntılarını aktardık. Bu konu hakkında bakanlığın artık şöför alımı yapmadığını ve Gaziantep 112’ye 14 yeni nokta açılacağını bunun için Att’lerin sürücülük yapması gerektiğini belirtildi.

3. ASH 112 istasyonlarının bazılarını konteynır olmasından dolayı personelin rahatsız oldugunu ilettik. Bu konu hakkında konyenır olan istasyonların bulunduğu bölgelerdeki arazilerin şahıs malı oldugu için konteynır olduğunu, bundan sonra açılacak istasyonlar için konyeynır ihalesi yapıldığını bu konteynırların yeni ve konforlu olacağı aktarıldı.

ATTDER İl Başkanı Ramazan Narcı “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz.  Gaziantep’de çalışan acil tıp teknisyenlerinin ve teknikerlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla sizlere aktarılan sorunlarda ve yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteği bizim için çok önemli “dedi

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten  Başhekimi Orhan Balyemez sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız, sorunların çözümü için buradayız” dedi.

Paylaş