Artık Daha Büyük Bir Aileyiz

Yakın zamanda ATT ve Paramediklerin bir çatı altında toplanması konusunda temennilerimi paylaşmıştım.

ATT-DER bu konuda güzel ve başarılı bir çalışmaya imza attı. Derneğin adını Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (paramedik) Derneği olarak değiştirdi. Böylece parçalanmış aile tablosu ortadan kalktı.

İki farklı isim taşısalar da tek meslek olan ATT ve Paramedikler dernekleşmede ayrı düşmüştü. Bu durum bana ve birçok meslektaşıma anlamsız geliyordu. Zaten ATT ve Paramedikler için çalışan bir dernek vardı. Ancak sadece isminin farklı olması kafa karışıklığına neden oluyordu. ATT-DER bu karışıklığa bir son vermek için masaya oturdu ve herkesin yüzünü güldürecek bir karar aldı. Artık, zaten hiçbir çalışmada unutulmayan paramedikler, resmi olarak da ATT-DER çatısı altında. Güçlü olan sesimize ses katarak yolumuza devam ediyoruz.

Bu başarılı çalışmadan dolayı tüm ATT ve Paramedik arkadaşlarım adına ATT-DER(Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği)’e teşekkür ediyorum. İnşallah bu kocaman aile daha güzel günleri birlikte görecek. Aynı zamanda bu başarıdan rahatsız olanların varlığı hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Sadece kendi düşüncelerini kabullendirmeye çalışan bazı yönetimler yolumuza taş koymaya çalışsalar da, mesleğimizin birliğini bozamazlar. Biz bu kutsal mesleğin sorumluluğunu taşıyabilecek kadar güçlüyüz, basit oyunlara yenik düşmeyiz.

Hilal Özdemir – Medyasaglik.net’teki yazısı

Paylaş