ATT ve Paramedikler Kahramanmaraş’da iftar yemeğinde buluştu

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

ATT-DER İl Temsilciliği tarafından Germanika otelde organize edilen iftar programına; 112 Acil Çalışanları, çeşitli Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Aileleri katıldı. 112 Görev Şehitleri için Mevlidi Serif okunarak başlayan organizasyonun açılış konuşmasını yapan ATT-DER il başkanı Hakan ESKİOĞLU, “Bir Can Kurtarmak İçin Canlarını Pahasına Şehit Düşmüş Arkadaşlarımızı minnetle şükranla yad ediyoruz dedi, ATT-DER olarak her geçen yıl daha da büyüdüklerini belirterek, “Kısa zamanda çok geniş bir ailemiz oldu. Sahaya sadece A.T.T ve paramadikler ler olarak bakmayıp şoföründen, öğrencisinden çalışanına kadar tüm 112 Acil personellerinin sorunlarını gündeme getirip çözmek için mücadele veriyoruz dedi, ESKİOĞLU, sadece hizmet yolunda değil sosyal anlamda da bu organizasyonların devam edeceğini ifade ederek tüm 112 Acil Çalışanları ve üyelerimizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum, dedi.

İftar gecesinin fotoğrafları için buraya tıklayınız