ATTDER Batman İl Başkanlığı Yönetimini Oluşturdu

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Batman İl Başkanlığı yönetim kurulunu belirledi.

ATTDER Batman İl Başkanı Ertuğrul Kılınç “Yeni dönemde yönetim kurulumuzla birlikte, Batman’da bulunan acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerin(paramedik) tüm sorunlarını dinleyeceklerini, sorunları üst mercilere ileteceklerini, Acil Tıp Teknisyenleri ve teknikerlerinin(paramedik) birlik beraberlik ve dayanışmaları için sosyal organizasyonlar mesleki gelişim için Eğitimler düzenleyeceklerini belirtti.”

Ertuğrul Kılınç, “Meslektaşlarımız için çalışmalarının hızlandığını dernek ve İl Başkanlığımız olarak meslektaşlarımız adına ve lehine önemli hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

ATTDER Batman İl Başkanı Ertuğrul Kılınç Yönetimini şu isimlerden oluşturdu.

İl Başkanı: ERTUĞRUL KILINÇ
İl Başkan Yardımcısı(Sosyal İşler): OSMAN SAYAR
İl Başkan Yardımcısı(Teşkilatlanma): MUHAMMED BAĞDİKEN
İl Başkan Yardımcısı(Eğitim): FATİH SÖNMEZSOY
İl Başkan Yardımcısı(Öğrenci Faaliyetleri): AYŞE PALIT

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
Derneğimize mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş