ATT DER Aksaray’da İftar Yemeği Düzenledi

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Aksaray İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

ATT DER Aksaray İl Başkanlığının Aksaray Öğretmenevinde düzenlediği iftar yemeğine Aksaray Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Can Cansızlar , 112 Başhekimi Dr.Ahmet Solmaz, Özel sektör VE 112 çalışanları katıldı.

ATTDER Aksaray il başkanı Oğuzhan Açıkel; 112 acil serviste, hastanelerimizde ve özel sektörlede başlayan hızlı bir serüvenin İçindeyiz. her han ve zamansız olabilecek durumların içinde kutsal bir meslek olarak benimsediğimiz görevimizi yerine getirmek için elimizden gelen her seyi yaparız.bazen canımızdan can gider bazen kendi canımızı hiçe sayarak görevimizi yerine getiririz. BU NEDENLE BİRLİK BERABERLİK ZAMANI dedi. İl Başkanı Oğuzhan Açıkel; yemeğe katılanlara herkese teşekkür ederken,birlik beraberliğimizin her daim devam etmesini dilerim dedi. Oğuzhan Açıkel ; Yemek için satılan biletlerin tüm geliri çocuk esirgeme kurumuna bağışlanacağı ifade etti.

Gecede İl Ambulans servisi başhekimi Dr.Ahmet solmaz konuşma yaparak ATTDER’in çalışmalarını takdir ettiğini ifade etti. Aksaray’da yılın ATT’Sİ seçilen Şekibe Uz Aker’e başhekim tarafından plaket takdim edildi.

Haber fotoğrafları için tıklayınız

Paylaş