ATTDER’in Uğraşları Sonucu Kahramanmaraş’da Paramedik Bölüm Açıldı

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Kahramanmaraş İl Başkanlığı Olarak,Uzun Çalışmalarımız Sonucunda Kahramanmaraşımızda Acil Tıp Teknikerliği (Paramedik) Önlisans Bölümü Ek Kontejyanlarda 30 Öğrenci Kapasiteli Açılmıştır.

ATTDER Kahramanmaraş İl Yönetimi Olarak , İlk Önce Üniversite Rektörlüğünü Ve Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü Ziyaret Ederek Bu Bölümün Açılması İçin Neler Yapabiliriz , Ortak Bir Çalışma Metodu Geliştirelim Diye Fikir Alışverişinde Bulunduk.İlgili Yöneticiler Bizlerde Bu Bölümün Açılması İçin Gereken Adımları Atacaklarını, Ancak Hızlanması Noktasında Tüm Okullardan Bu Bölüm İçin İstek Gelmesi Gerektiğini Söylediler.

ATTDER Kahramanmaraş Yönetimi Olarak Bizlerde Tüm Özel Ve Devlet Sağlık Meslek Liselerine Giderek Okul Yöneticileri İle Görüştük Ve Talepte Bulunmaları Gerektiğini İlettik.Bizleri Kırmayarak Ve Daha Önemlisi Gerçekten Bu Bölüme Kahramanmaraş’ta İhtiyaç Olduğu İçin Taleplerini İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Başvurarak Gerçekleştirdiler.

Bu Bölümün Açılmasında Bizler Kadar Çaba Gösteren Ksü Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Cemal Tuncer Beye,Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdüresi Sayın Doç.Dr.Deniz Tuncel Hanımefendiye Ve Müdür Yardımcısı Sayın Hibetullah Okuyucu Beye Ve Tüm Sağlık Meslek Lisesi Yöneticilerine Çok Teşekkür Ederiz.

Artık Kahramanmaraştan Mezun Olan Acil Tıp Teknisyenleri Arkadaşlarımızda Kendi İllerinde Okuyabilecek.
Öğrencilerimize Ve Kahramanmaraşımıza Hayırlı Olsun…

ATT DER Kahramanmaraş İl Başkanlığı

Paramedik Bölümünün Kahramanmaraş’da açılması için yapılan görüşmelerden kareler
maras3

maras4

maras5

maras6

marass1

marass8

Paylaş