ATTDER Muş’dan Şube Müdürü ve Başhekim Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muş İl Başkanlığından Başhekim ve Şube Müdürü Ziyareti Gerçekleştirildi.

ATTDER Muş İl Başkanı Fatih Toplu ve yönetimi Acil Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Hikmet GÖVERCİN ve 112 Başhekimi İbrahim EVSAN’ı makamında ziyaret etti

Ziyarette Muş’ta çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve paremediklerin yaşadığı sorunlardan en önemlileri ve çözüm önerileri dile getirilirken Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği faaliyetleri, hedefleri ve projeleri konusunda da bilgi verildi.

Ayrıca Kasım ayında yapacağımız Uluslararası kongremize davet edildi.

ATTDER Muş İl Başkanlığı hakkında bilgilendiren İl Başkanı Fatih Toplu “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Muş’da çalışan acil tıp teknisyenleri ve teknikerleri (paramediklerin) mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteği bizim için çok önemli “dedi

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Acil Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Hikmet GÖVERCİN sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

112 Başhekimi İbrahim EVSAN ise “yapacağınız organizasyonlarda derneğinize elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

attder muş 2