ATTDER’den Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürüne Ziyaret

ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Denizli İl Başkanı Kazım Boyacıoğlu ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Gökhan Yahşi’den oluşan heyet Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Ali Coşkun’u ziyaret etti.

Son dönemde sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarının tehlikeli boyutlara ulaştığını ve sağlık çalışanlarının motivasyonunu olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak ATT DER ‘in bu konuda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz günlerde Van’da darp edilen 112 çalışanlarını ziyaret eden Gökbayrak “saldırıya maruz kalan arkadaşlarımızın talebi suçların hakettiği cezayı almasıdır. Van İl Sağlık Müdürü ile yaptığımız görüşmede olayla yakından ilgilendiğinizi ve gerekli görüşmeleri yaparak süreci yakından takip ettiğinizi öğrendik. Duyarlılığinız için teşekkür ederiz”dedi.

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Ali Coşkun Sağlık çalışanlarına yapılan saldırılardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, yapılan bu saldırıların cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.

Görüşmede; 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan 1.Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği ve Tenikerliği ( Paramedik ) Kongresinin hazırlıkları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Paylaş