ATTDER Adana İl Başkanlığından 112 Başhekim Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik )  Derneği Adana İl Başkanlığı ,Adana 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Savaş ÇETİN ile görüştü.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik )  Derneği  Adana İl Başkanlığı  olarak Adana 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Savaş ÇETİN ile Derneğimizin  İl Başkanı; Sultan Korkmaz DÜZLER,Sosyal İşlerden  Sorumlu Başkan Yardımcısı Özlem ÖTER,Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysel DURSUN,  görüştü.

Görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneğinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.Özellikle Adana’da yapmış olduğumuz ve planladığımız organizasyonlar hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanlığımız tarafından 23-24 Kasım’da Ankara’da Derneğimiz tarafından Düzenlenecek olan  Uluslararası Kongremiz hakkında detaylı bilgiler verildi.

Bizleri sıcak karşılayan Adana 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Savaş ÇETİN’e İl Başkanlığımız olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.