ATTDER Kayseri’den ERÜ İlk ve Acil Yardım Bölümüne Ziyaret

ATTDER Kayseri İl Başkanlığından ERÜ İlk ve Acil Yardım Bölümüne Ziyaret.

ATTDER Kayseri İl Başkanlığı İl Başkanı Enes Erken, İl Başkan Yardımcısı Süleyman Bozdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Demet Bölükbaşı ve Mustafa Yüksel’in katılımıyla toplanarak Erciyes Üniversitesi, Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İlk ve Acil Yardım Bölüm Başkanı Sn. Doç. Dr. Vesile Şenol’u ziyaret etti.

İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencileriyle yani paramedik adaylarıyla bir araya gelen ekibimiz meslektaşlarımızı derneğimiz hakkında aydınlattı. Derneğimizle ilgili sorulan soruların tamamına tatminkâr cevaplar verdi. Hali hazırda bölümün öğrencisi olan iki YK Üyemizinde verdiği örnekler ve anlatımıyla görüşme yararlı bulundu.

İsmimizin “Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği” olarak değişmesinin en doğru karar olduğunu belirten hocamız; “Mesleği ayırmanız sizin yararınıza olmaz, birlik olmak mesleğiniz için daha iyi olur.” ifadelerini kullandı. Ders saatini bize ayıran bölüm başkanı Sn. Doç. Dr. Vesile Şenol’a teşekkür eden ekibimiz kendisi ve öğrencilerle geçen verimli görüşmenin ardından kampüsten ayrıldı.

Paylaş