Attder Muğladan Öğrencilere KKM Ve Ambulans Tanıtımı

Muğla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine ATTDER MUĞLA Teşkilatlanma Sorumlu ATT Çiğdem AKIN, üyelerimiz Muğla KKM Sor. ATT Fatma GÖKYERTUYGUN ve Muğla 112 Tıbbi Cihazlar Sor. ATT Sinan ÖZ tarafından KKM çalışma sistemi, telsiz kullanımı ve ambulans malzemeleri hakkında Muğla İl Ambulans Servisi Başhekimlik eğitim salonunda bilgiler verildi. Öğrenciler gruplar şeklinde Muğla KKM içine alınarak, çalışma ortamını ve telsiz konuşmalarının nasıl yapıldığını gözlemlemeleri sağlandı. Başhekimlik bahçesinde bulunan ambulanslarda sedyeler uygulamalı olarak öğrencilere anlatıldı.

Öğrencilerin 112 çalışma sistemiyle ilgili soruları cevaplandı. ATTDER Muğla Eğitim Sor. ATT Filiz AŞIK öğrencilerin istekleri üzerine dönem ödevlerinde yardımcı olabilecek dokümanlar konusunda yardımcı oldu.
Muğla Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ATTDER Muğla yönetimine ve Muğla 112 çalışanlarına, öğrencilere mesleği tanıtma konusunda sağlamış oldukları her türlü destekten dolayı teşekkür ederek Muğla İl Ambulans Servisi Başhekimliğinden ayrıldılar.

Paylaş