ATTDER Kayseri Yönetim Kurulu Üyemize Acil Şifalar Dileriz

Kazaya müdahale etmek için olay yerinde bulunan 112 ambulansına arkadan gelen minibüs çarptı. Kazada  ATTDER Kayseri yönetim kurulu üyesi ATT İbrahim Soytaş yaralandı

Niğde üniversitesi öğrencilerini taşıyan 51 AR 105 plakalı midibüs henüz bilinmeyen bir sebeple sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kaza sonrası olay yerine Hacılar ilçesindeki 112 Ambulans ekibi geldi. Sağlık ekibindeki görgü tanıklarının anlatımına göre, kazadan yaralı kurtulanlardan bazıları yola çıkmıştı. Kazadan kurtulanlarla bu sırada ambulanstan sedye indiren Acil Tıp Teknisyeni İbrahim Soytaş, üniversite öğrencilerini taşıyan başka midibüsün çarpmasıyla yaralandı. Çarpmanın etkisiyle kaza yerinden 30 metre aşağı kadar cesetler sürüklendi. Ambulanstaki görevli acil tıp teknisyeni ağır yaralandı.

ATTDER Kayseri İl Başkan Yardımcımız İbrahim Soytaş, hastayı sedyeye almak için ambulansın yanına gittiği sırada arkadan gelen başka bir aracın çarpması sebebiyle meslektaşımızda kafa travması yaşanmış olup hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alınmıştır.

ATTDER Kayseri İl Başkanı Enes Erken’in yaptığı açıklamada, haberi alır almaz hastaneye gittiklerini Başkan yardımcımız İbrahim Soytaş’ın yoğun bakıma alındığını ve şuan için durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Başkan Enes Erken kazada yaralanan kardeşimiz İbrahim Soytaş’a geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, meslektaşlarından dualarını eksik etmemelerini istedi.

ATTDER Genel Merkez Yönetim kurulu olarak kazada yaralanan İl Başkan Yardımcımıza acil şifalar dileriz.