“Sağlık Olsun” 28 Aralık’da Sahnelenecek

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Çorum Yönetimi’nin öncülüğünde 28 Aralık 2013 tarihinde saat 19.00’da ” Sağlık Olsun” isimli oyun sergilenecek.

Yağız Kamsız’ın sunacağı, Bülent Özkömürcü ve ekibinin müzik ve şiirleri ile başlayacak programında sahne alacak Hitit Tiyatro Ekibi Başkan’ı Serhat Şahin yaptığı açıklamada

“Böyle güzel bir etkinlikte bizleri buluşturacak olan ATTDER Çorum Yönetimi’ne teşekkürlerimi sunarak sözlerime başlamak istiyorum” diyen Serhat Şahin, “Osman Tök’ün başkanlığında ATTDER Yönetimi bizler ile görüşmek için geldiklerinde mesleklerine olan sevgileri ve bağlılıkları hissediliyordu. Onların bu heyecanı bizlere de yansıdı. Herşeyin kusursuz olması için yapılması gereken ne varsa üstlenen ATTDER Çorum’a tabi ki bizler de kusursuz bir proje sunmalıydık. Hitit Çorum Şehir Tiyatro ekibim ve ben gerekli araştırmaları yaptıktan sonra sağlıkta mizahı ele alan güzel bir senaryo hazırladık. Bu senaryoyu hazırlarken sağlık alanında görev yapan arkadaşlarımızın başından geçen ilginç durumları dinledik. Yaklaşık 30 gündür üzerinde çalışarak prova ettiğimiz bu oyunumuzu 28 Aralık gecesi izleyicilerimizin taktirine sunacağız. Geceye katılacak olan arkadaşlarımız bütün streslerini unutup gülmeye doyacaklar.” dedi.

Şahin, her zaman Sivil Toplum Örgütlerine olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, ATTDER Çorum ile ilerleyen zamanlarda ortak projeler için her zaman hazır olduğunu, üzerlerine düşen ne varsa koşulsuz destek olacaklarını söyledi.

ATTDER Çorum il Başkanı Osman Tök’de yaptığı açıklamada ” Bu güzel organizasyonda bize destek veren Hitit tiyatro ekibine gönülden teşekkür ediyor ve tüm sağlık çalışanlarını 28 Aralık günü düzenleyeceğimiz sağlıkta mizahı anlatan bu oyuna herkesi davet ediyorum” dedi.

İletişim için buraya tıklayınız

Paylaş