ATTDER Çorum’dan Çocuklar Üşümesin Projesine Destek

Derneğimiz tarafından Türkiye genelinde başlatılan Çocuklar Üşümesin Projesin’de ATTDER Çorum İl Başkanlığı tarafından ilk teslimat gerçekleştirildi.

33 Çift Ayakkabı’yı Siirt’in Eruh İlçesinde, İhtiyaç Sahibi Çocuklara Ulaştırılmak Üzere, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Çufadar Ve Can Kargın Tarafından Kargo Teslimi Gerçekleştirildi.

28 Aralıkta Yapılan Yıl Sonu Gecesinde Çocuklar Üşümesin Projesini İl Başkanı Osman Tök Dile Getirmiş Ve Destek İstemişti. Cemil Çufadar; Arkadaşlarımız Bu Konuda Elinden Geleni Yapmaya Çalışmaktalar. Çorumdan İlk Teslimatımızı Gerçekleştirmenin Sevincini Yaşamaktayız. Daha Önceden Belirlenerek Liste Yapılan Çocuklarımıza Yardımlarımız Türkiye’nin Dört Bir Yanından Devam Etmektedir. Çorum Yönetimi Olarak Gönderdiğimiz İlk Teslimatımızda LAÇİN TOPLUM SAĞLIĞI Merkezinde Çalışan Arkadaşlarımızın Katkısı Çok Büyük Oldu, Yönetim Adına Teşekkürlerimizi Sunuyoruz. Bundan Sonra’da Çocuklar Üşümesin Projemiz Devam Edecektir. Türkiyenin Dört Bir Yanında İhtiyacı Olan Herkese Ulaşmaya Çalışacağız. Çorum’dan Da Projemize Destek Olmak Katkı Sağlamak İsteyen Vatandaşlarımız İl Başkanımız Osman Tök Ve Başkan Yardımcılarına Ulaşabilirler”.

Can Kargın;”  ATTDER Olarak Toplumun Yararına Olan Her İşe Koşturmaya Devam Edeceğiz, Sosyal Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz. Maddiyat’ın yanı sıra Sevgimizi Paylaşıyor, Paylaştıkça Çoğaltıyoruz. Bir Çocuğun Yüzüne Tebessüm Olabilmek Ne Güzel Bir Durum, Böyle Birşeye Vesile Olmak Aracı Olmak Bizleri Bir Kat Daha Sevindiriyor. Osman Tök’ün Talimatlarıyla İlk Teslimatta Büyük Rol Oynayıp Bizzat Görüşmeler Yapan Cemil Çufadar Ve Laçin Toplum Sağlığı Merkezin’e Huzurlarınızda Teşekkür Ediyorum.”dedi.

Paylaş