Sefa Doğanay ATTDER İçin Çorum’a Geliyor

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Çorum İl Başkanlığı’nın 23 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirecekleri organizasyona ünlü oyuncu Sefa Doğanay’da katılacak.

22-28 Mart Att ve Paramedik haftası nedeniyle Attder Çorum İl Yönetimi 23 Mart’ta bütün sağlık çalışanlarına ve yakınlarına gece düzenliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Osman TÖK; “Yemekli Gecemizde bol eğlence ve kahkaha olacak.” dedi.

ATTDER Çorum İl Başkanı Osman Tök, Yemekli Gecemizde bol eğlence ve kahkaha olacak.Bizleri kırmayarak gecemizde sahne alacak olan Sefa Doğanay kardeşime ve Müzikli eğlence kısmını da her zaman ATTDER Çorum’a destekleri ile hatırlayacağımız Okan ve Tanju Petriçli Kardeşler Müzik Grubuna huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.
Sağlık çalışanları olarak bu sistemin temel yapı taşları olduklarını belirten Tök,Bu taşlardan birisi eksik olduğunda sistemde tıkanma olur. Bu yüzden 23 Martta yapacağımız etkinlikte her zaman olduğu gibi bütün sağlık çalışanlarını buluşturma kaynaştırma düşüncesine gittik.Tıbbi sekreterinden, laborant-röntgen çalışanlarına, ebe-hemşire çalışanlarına,att-paramedik meslektaşlarımıza, temizlik-güvenlik görevlilerimize, doktorlarımıza kadar sağlık çalışanlarını, yakınlarını herkesi gecede görmek istediklerini söyledi.
Osman Tök,”Biz Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri(Paramedik)Derneği olarak her zaman bütünleştirici projelere imza attık. Sağlık sektöründe ayrı gayrı olmaz. 23 Martta yapacağımız organizasyon YGS Sınavının olduğu güne denk geliyor.Sınava girecek öğrenci arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.Programımız akşam üzeri başlayacağı için öğrenci arkadaşlarımızda bu eğlenceli geceye katılabilir ve bu sayede sınavın stresini gülerek eğlenerek atabilirler.

ATTDER Çorum Yönetimi olarak programın hazırlanmasında destek olan bütün sporlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Program Başlığı;
Protokol Konuşmaları,Dernek Tanıtımı ve Plaket Töreni,Sinevizyon Gösterisi,Yemek Servisi (İçecekler Sınırsız Olup alkolsüzdür)Sefa Doğanay stand up gösterisi, Okan ve Tanju Petriçli Kardeşler Grubu Müzik Dinletisi
23 Mart Pazar Günü Saat 17.00′da yer Anvatar otel

Sefa Doğanay’da gece ile ilgili bir davet videosu yayınladı. Videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Paylaş