Kayseri’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Haftası Kutlama Proğramı

Kayseri’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Haftası Kutlama Proğramı Düzenlendi
ATTDER KAYSERİ Tarafından düzenlenen Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası kutlama proğramında sağlık çalışanları bir araya geldi.

Yıl boyunca soluksuz bir hayat kurtarma mücadelesinin ağırlığının ardından bu yorucu maratona verilen kısa bir mola tüm sağlık çalışanları tarafından birlik ve beraberlik çatısı altında şölen havasında kutlandı.

Düzenlenen etkinliğe Kayseri İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr Mustafa YILMAZ, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr Halit SİPAHİOĞLU, Halk Sağlığı Şube Müdürü Dr Hakkı ADAŞ, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr Özgür Devrim MANAV, Pınarbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Nuri ÇAKIR, Sarız Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Şerife TOKER, ATTDER Sosyal İşler Sekreteri Feyza Duygu ÖRSÇELİK ile Kayseri ve çevre illerden çok sayıda sağlık çalışanı ve öğrenci katıldı.

ATTDER Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Sekreteri Feyza Duygu ÖRSÇELİK derneğin ülke genelindeki faaliyetlerini anlatan bir konuşma yaptı.

Kayseri İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr Mustafa YILMAZ’da bir konuşma yaparak ATT ve Paramediklerin haftasını kutladı.

ATTDER Kayseri tarafından yılın Acil Tıp Teknisyeni İbrahim SOYTAŞ, Yılın Paramediği Recep SÜMENGEN ve Yılın Vefa Ödülü için Dr Eyüp Murat ŞANLI’ya ödülleri verildi. Ayrıca düzenlenen öykü ve fotoğraf yarışmasının birincilerine de ödülleri teslim edildi.

ATTDER Kayseri İl Başkanı Enes ERKEN gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek bu birliktelikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Paylaş